شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی پیام روحانیت را پیام قرآن، معنویت و اخلاق دانسته و گفتند: روحانیت همواره عامل وحدت جامعه و گسترش معنویت بوده است، به همین دلیل دشمنان برای از بین بردن آن تلاش می‌کنند.

به گزارش‌ خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی، امروز  در گردهمایی بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان، در مسجد اعظم قم با اشاره به اهمیت مسئله جهاد و تبلیغ دین، بیان داشتند: در اسلام مسئله جهاد و تعهد به دین به عنوان دو رکن اصیل، ذکر شده است.

ایشان افزودند: تبلیغ در دین از تفقه سرچشمه می‌گیرد که به معنی فهم عمیق دین است و در شاخه‌های مختلف تقسیم‌بندی می‌شود، پس از این که کسی به این حوزه مسلط شد، در مقام تبلیغ قرار خواهد گرفت.

معظم له ادامه دادند: امام خمینی‌(ره) مسئله حکومت و احکام حکومتی را به عنوان احکام اولیه مطرح کردند و فرمودند "مسئله حکومت از مهمترین مبانی دینی است؛ زیرا اگر حکومت نباشد، نمی‌توان عدالت و دین را در جامعه به درستی اجرا کرد".

حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به این که یکی از مولفه‌های جهاد در راه خدا، جهاد در مقابل دشمنان خداست، ابراز داشتند: دین اسلام به عنوان دینی همه جانبه نگر، از ابعاد مختلف، و بسیار ظریف و پیچیده‌ای برخوردار است و در همه این حوزه‌ها می‌توان به جهاد پرداخت.

این مرجع تقلید با تاکید بر این که نقش علما و روحانیون در توسعه مبانی دینی بسیار مهم است، افزودند: بیانات بسیار زیبایی در این رابطه از لسان حضرات معصومین‌(ع) بیان شده است، از جمله اینکه امام صادق‌(ع)، علما را مرزبانان دین و اعتقادات معرفی کردند.

ایشان، پیام روحانیت را پیام معنویت، اخلاق، خدا و قرآن عنوان کردند و گفتند: روحانیت همواره عامل وحدت و گسترش معنویت در جامعه بوده است، به همین دلیل دشمنان برای از بین بردن آن تلاش می‌کنند.

معظم له خاطرنشان کردند: پیام روحانیت از متن قرآن و روایات گرفته شده که باید با مطالعات عمیق به مردم ابلاغ شود، در این راه، از همه چیز مهمتر آن است که روحانیون به آنچه که می گویند، عمل کنند

حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که مرزبانی دین اسلام مسئله بسیار مهمی است یادآور شدند: به حول و قوه الهی جمهوری اسلامی ایران با وجود برخورداری از نیروهای  نظامی قوی، از قوت و صلابت بسیاری برخوردار است  و کسی جرأت حمله به کشور را ندارد، اما در بحث مرزبانی عقیدتی، مسئله کاملا متفاوت است.

این مرجع تقلید ادامه دادند: امروز دشمنان از طریق امواج ماهواره ها و رسانه‌ها، به اشکال مختلف سعی در منحرف کردن مردم و جوانان دارند، که در این زمینه، نقش علما و روحانیت به عنوان مرزبانان دین، بسیار حیاتی و حساس است.

ایشان با تصریح اینکه علوم انسانی غربی در دانشگاه‌های ما به جای علوم انسانی اسلامی تدریس می‌شود تصریح کردند: یکی از وظایف حوزه و علما، تبدیل این علوم به علوم انسانی اسلامی است و نباید اجازه دهیم که شیطان بر امور کشور ما مسلط شود.

معظم له در پایان با اشاره به کشتار شیعیان در مصر و دیگر نقاط جهان، اظهار داشتند: تکفیری ها و وهابی‌ها در گذشته وهمیات خود را که پر از خرافات و بدعت است، در کتاب‌های خود منتشر می‌کردند و حضور شاخصی در جهان نداشتند، اما امروز با پول نفت و گاز کشورهای اسلامی، این همه خونریزی را در کشورهای اسلامی به راه انداخته اند تا اندیشه‌های خرافی خود را ترویج دهند؛ در حالی که ترس واقعی آنان از منطق شیعه است و اگر این منطق و حقانیت نبود،آنها این همه دشمنی با شیعیان نداشتند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha